De mooiste VTS bumpers opgebouwd bij klanten

De mooiste VTS bumpers opgebouwd bij klanten

VTS levert door heel Europa haar truckstyling producten. Af en toe komt er dan een leuke foto binnen van een prachtig opgebouwde VTS bumper.

Er zijn zelfs andere producenten die onze stijl kopiëren. Concurrentie? Flauw? Laten we het er op houden dat wij wel gecharmeerd zijn van het feit dat er dus veel mensen zijn die onze stijl kunnen waarderen. 

De kwaliteit kopiëren wordt moeilijker, vooral als het gaat om de rvs gepolijste bumpers. Dit is toch echt een vak apart waarvoor je de tijd moet nemen i.c.m. 25 jaar vakmanschap en de juiste leveranciers die op hun beurt ook het machinepark in orde moeten hebben. Niemand wil een beschadigde bumper. 

Kwaliteit is ook het verpakken in speciale ontwikkelde dozen en het zoeken naar geschikte verzendmethoden. Je kunt immers een bumper niet opvouwen om de kosten te drukken.  

Kijk dus goed naar de mooi opgebouwde bumpers op deze foto's die door geheel Europa onbeschadigd geleverd worden.

 

6 Product(en)
B.Soontiëns transport

B.Soontiëns transport

Deze ombouw van een VTS 13 gaats bumper is geheel verzorgd door VTS. Dichtmaken tot de spatborden aan de zijkant en bovenzijde . Het geheel is daarna gespoten door een door de klant zelf gekozen spuiter.

€0,00
DUO PAK

DUO PAK

deze prachtige Scania is opgebouwd met een VTS bumper met 8 ronde gaten en spatlap bevestiging. Mooie kleuren en goed uitgeruste truck.

€0,00
Jeroen Slits transport

Jeroen Slits transport

Deze fraaie Scania is uitgerust met een stalen VTS zonneklep met 6 trapsgewijs geplaatste gaten. Ook de 13 gaats bumper is een VTS creatie. Alles opgebouwd door de trotse klant zelf.

€0,00
luca mittica italy

luca mittica italy

deze verbluffende kleurcombinatie i.c.m. de VTS bumper met kenteken uitsparing maakt dat deze truck er wel heel speciaal uitziet.

€0,00
Sinkko Logistics Oy

Sinkko Logistics Oy

Hele mooi oldie Volvo F16 met alles in de juiste proporties. De RVS gepolijste VTS bumper maakt het geheel helemaal af.

€0,00
van der Heijden Transport Hapert

van der Heijden Transport Hapert

deze volvo mocht niet veel afwijken van de standaard volvo's in de rij. Toch is het goed gelukt om er een eigen draai aan te geven door de berijder. Uitgerust met een 13 gaats VTS bumper is deze auto een mooie verschijning.

€0,00
1